Резултати од барањето

  1. Cataclysm

    POV Mobii Tablet 7"

    Разгледувајќи го најновиот флаер на AMC, најдов нешто интересно. Многу ме чуди ниската цена за таквите перформанси - Android 2.1, Dual core процесор... Барав видеа/reviews но го најдов само ова: Некој да не има повеќе информации за таблетов, или пак да сподели искуства доколку некој го има.
На врв Bottom