Резултати од барањето

 1. SOAD_f

  Колку брзо пишувате?

  Your speed was: 36wpm. You made 6 mistakes, your mistakes are shown in bold text: for months the great pleasure exursion to Europe and the Holy Land was chatted about in the newspaper everywhere in America and discussed at countless firesides. It was to be a picnic on a gigantic scale. The...
 2. SOAD_f

  Секс школо

  Woooow дечко шо и да се случило не е нормално да земе девоjката толку голема доза. Не прокрвави??? Оти колку шо сум упатена од две доага до крвавене а од 5 сигурно нешто посериозно. Веднаш обратете се до гинеколог. Поздрав
 3. SOAD_f

  Пост на кој сте се изнасмеале

  Напишано од leandra Леле ова прашање го прескокнав да го вметнам,ама затоа имам асистент Да се замие и колку пати? Три до четири пати да се плисне оддалеку.По можност растворот да биде во кофа. А одговор од Лет3: А и гргара да напраи со жалфија __________________
 4. SOAD_f

  Држете се добро, танчер на годината!

  [4:32:41 PM] pepelaskaXX: като дојдеш кажи ми дали това е б'лгарско оро [4:32:42 PM] pepelaskaXX: :) [6:24:15 PM] Преслав Недев: опалјанка [6:24:19 PM] Преслав Недев: неее, ништо б'лгарско нјама [6:24:30 PM] Преслав Недев: това мислја че са чехи или словаци [6:24:37 PM] pepelaskaXX: aham merci :)...
 5. SOAD_f

  Држете се добро, танчер на годината!

  Краjот на клипот значи второто оро е веке бугарско :pos2:
 6. SOAD_f

  Држете се добро, танчер на годината!

  Ова со сигурност тврдам дека не е бугарско оро , а дедото шо си сака мажи .. е тоа си е негово, плус каишот му врши голема работа . Туку знае некоj како се вика орово ????
 7. SOAD_f

  Која историска личност си ти?

  you look most like.. Leonardo da Vinci Italian Renaissance artist, inventor
 8. SOAD_f

  Драга Кајгана

  Каjгииии таа година испуштих карневало, не е фер со таа глупава сесиjа. Ми останува само да учам и чат-пат ка ке отворам феjсбуко да гледам слики од вчерашнио маскенбал низ кафичите и да ми се плаче шо не бех там. Мизерии се тава Каjгано ама ти така или иначе неможаш да сванаш оти не си била дел...
 9. SOAD_f

  Македонци, каде е светот, каде сме ние ??

  И мотото на страната е : Ние ги тестираме, а вие ги ...те:sekss:
 10. SOAD_f

  Македонци, каде е светот, каде сме ние ??

  Пошто сум во Бугариjа, на facebook наидов на една страна за наогане на спонзорииииии ..... Тоа ме поттикна да отворам тема и да ве прашам, би барале ли некогаш спонзоруша по вакви страни?? Не се однесува само на мажите , ами и на женските. Jас не би се ни осудила да се регистрирам. А вие...
 11. SOAD_f

  Вицеви без наслов 2 дел

  Ооооо Шехерезад...ке те чекам 1001 нок, ама немоj тогаш да ми кажеш дека ти дошло:pos2::pos2::pos2:
 12. SOAD_f

  Вашиот хит на денот

 13. SOAD_f

  Што би правел со членот над тебе ако сте на пуст остров?

  Ке си праjме муабет за интересни работички , уствари не, ке се запознаеме:pipi: За Маца беше то шо напишав
 14. SOAD_f

  Дознај кога ќе умреш (смрто-метар)

  Your Armageddon's day is Feb 28 2073
 15. SOAD_f

  Геј бар близу вашето место на живеење

  Во Струмица нема услови да се отвори таков бар, а моментално сум во Софиjа и тука си има геj бар. Не сум била , ама според кажуване на еден колега, таму излегуваат геj парови , бисексуалци, и стреjт ама дека имало повеке геjови и затоа му останало тоа да се вика геj бар. Гласав дека немам ништо...
 16. SOAD_f

  Дневна доза сеир!

  Еееее краj , ногу се смеем :pos2::pos2::pos2:
 17. SOAD_f

  Оценете го видеото на членот над вас.

  Можи едно од мене ????? http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.hs.facebook.com%2Fvideo%2F%3Foid%3D154691279964&h=486a1e5726eb694bc111bf034bc5f202 не знам дали станува збор само за музички ама еве малку смех на наш диjалект
 18. SOAD_f

  Секс сметковотство :D

  Сепак е гууд ту ноу:))))
 19. SOAD_f

  Барате некој закон?

  Продолжителна лична карта имам сега во моментот, и точно заради неа неможам да работам. Инаку студент сум тука во Софиjа. Ти благодарам многу за законникот , сега немам време ама ке се обидам да наjдам тоа што ми треба. Ако имаш уште некои такви страни те молам испрати ми ги или тука или по...
 20. SOAD_f

  Барате некој закон?

  Има некоj тука шо учел мегународно граганско? Сакам да прашам дали може да се склучи трудов договор во Бугариjа за работа без да имаш ЕГН ( ЕМБГ) туку само привремен престоj таму ама пак со нивна лична карта. Разликата мегу привремената и постоjаната лична карта е во тоа што со постоjана си...
На врв Bottom