Резултати од барањето

 1. HEKOJ

  UCL Predictor

  Колку се годинава непредвидливи сите екипи, очекувам ништо да не погодам. Али бар страната работи :)
 2. HEKOJ

  Најекономично греење (затоплување)

  Ни во најлудите сништа не беше толку ладно во Прилеп, посебно не цел месец. Неколку денови можеби, но само по сат два во 3 на ноќе!!!
 3. HEKOJ

  Најекономично греење (затоплување)

  Затоа немаат врска енергетските налепници, ама упорно се форсираат тука. Во сервисните додаваат дека се потребни плус дополнителни греења за да се постигне таа топлина. Затоа и постои Еуровент, да се види кој лажи на налепници, а кој не!
 4. HEKOJ

  1TV.mk (национална и интернет телевизија)

  А има ли тема за оваа ТВ? Би било интересно да споделиме мислења
 5. HEKOJ

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Ако е тоа така тогаш е комплетен идиот. Заслужил да го остави за другар доколку е без карактер!
 6. HEKOJ

  1TV.mk (национална и интернет телевизија)

  А нема да ја има повеќе никогаш?
 7. HEKOJ

  Перпетуум Мобиле во Македонија

  Ммм, конечно после неколку години чекање и неколку страни испишани, стасавме до перпетуум-хидроцентрала.
 8. HEKOJ

  1TV.mk (национална и интернет телевизија)

  На Телекабел ја има ли?
 9. HEKOJ

  Најекономично греење (затоплување)

  Нормално дека ќе произведуваат во Кина кога таму е најевтина работната рака. Но мозокот сепак доаѓа од Јапонија. Е сега има разлика со оригиналните кинески мозоци на кои најголем успех му е copy - paste. Ама кој што сака во тоа нека си верува...
 10. HEKOJ

  Најекономично греење (затоплување)

  https://www.facebook.com/EnergijaMakedonija/photos/a.304170892930804/2958932704121263/?type=3&theater Еве ви добро четиво за тоа колку кинезот е оригинален брент и кој уствари ги воведува иновациите и развива технологии Ова за да трепка
 11. HEKOJ

  Формула 1 - сезона 2019

  https://www.youtube.com/watch?v=lJZ4SMShrJM дур не го избришале, анализа
 12. HEKOJ

  Најекономично греење (затоплување)

  Е сега замисли да си фирма и да казнуваш или бркаш монтери зошто прво ја поврзале внатрешната а потоа надворешната :)
 13. HEKOJ

  Кладилница (Генерална дискусија)

  Она што е битно во вакви случаи е дали доколку влезел обратниот тип ќе зголемеле коефициент. Инаку секогаш се во право да променат правила доколку направат грешка.
 14. HEKOJ

  Кладилница (Генерална дискусија)

  зашо?
 15. HEKOJ

  Premier League - Season 2019/2020

  Did #muncry today?
 16. HEKOJ

  Premier League - Season 2019/2020

  Тоа се забранети мисли, кај нас ги нема
 17. HEKOJ

  Premier League - Season 2019/2020

  Од каде знаеше дека на тоа мислев
 18. HEKOJ

  Premier League - Season 2019/2020

  и Зинченко ги прекина победите по ред минатото коло. следно е ... :)
На врв Bottom