Резултати од барањето

 1. Leslie Knope

  Избришана од евиденција на невработени во агенцијата за враборување

  И јас така мислев, џабе се нервирав. Фала ти многу (y)
 2. Leslie Knope

  Избришана од евиденција на невработени во агенцијата за враборување

  Бев активен барател на работа и на секои месец дена треба да се оди за пријава а последниов месец заборавив и не отидов... Ми рече човекот таму, да пробам жалба да поднесам со некоја причина поради која не сум можела да отидам, тоа ми останува да пробам:( Па и јас тоа се размислував, сите ме...
 3. Leslie Knope

  Избришана од евиденција на невработени во агенцијата за враборување

  Здраво, дали некој имал искуство да биде избришан од евиденција на невработени во бирото за враборување? Дури после една година можам повторно да се пријавам. Значи ли тоа дека цела година не можам никаде да се вработам?
На врв Bottom