Резултати од барањето

  1. Diogen

    Да и помогнеме на малата Ајнур да го задржи видот

    Ајнур Сељими има 3 години и од пред некој ден почна нагло да го губи видот. Направени се испитувања и според наодот и состојбата и е потребна итна интервенција. Операцијата ќе биде во Европска Очна Болница Скопје и ќе чини 10500 евра , средства кои родителите на Ајнур ги немаат во моментот да...
  2. Diogen

    Исхрана после отстранување на жолчна ќеса

    Барав по форумов некоја информација на оваа тема, па бидејќи не најдов, решив да отворам нова тема и би сакал да размениме искуства за исхраната после операцијата-отстранувањето на жолчната ќеса. Мене одамна ми најдоа на ехо камен во жолчката, ама во последната година имав доста...
На врв Bottom