Резултати од барањето

  1. Markush

    Студирање во Србија/Хрватска

    Дали има некој искуство или знаење за студирање медицина некаде во Хрватска или Србија? Какви се можностите и факултетите? Немам интерес за работа во странство, само сакам да студирам во странство.
На врв Bottom