Резултати од барањето

 1. brunejuridique1

  Државна матура(Македонски јазик)

  Епа вака, пошо имав професорка по македонски јазик што не ни пренесе мн знаење и мене и на соучениците, да прашам дали некој од вас знае како треба да биде составен есејот, колу збора/редови/страници треба да содржи воведот, колу дела главниот ( некој кажува 5 некој 3, најново 2) и колку...
 2. brunejuridique1

  Меѓународниот Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“

  Епа вака да ве прашам прво дали има некој што студира на универзитетов, конкретно на економија, кој смер од економскиов факултет е најубав, дали има овде некој корисник на стипендии што ги нуди универзитетов, дали тестовите што се полагаат за добивање стипендија се тешки и дали вреди да се...
 3. brunejuridique1

  Екстерно тестирање-одговори

  Епа вака ќе ве замолам ако имате одговори на некои од прашањата од екстерното тестирање да ги споделите овде, ако не е проблем се разбира. Поконкрето мислам на прашањата од наставниот план за 4та година. Уште поконкрето мислам на прашањата за математика за економисти(стручно образование) и...
 4. brunejuridique1

  Што со „пријателите“ кои се со вас само кога имаат некаква корист ?

  Значи мислам дека нема човек на форумов а и општо, што не е или не бил опкружен со вакви „пријатели“. Но што со нив, како би постапиле доколку тоа дека се со вас само од корист е очигледно. Јас искрено ги имам многу такви, ако не и премногу. Исто така ме фрустрира и тоа што и сто добри работи да...
 5. brunejuridique1

  Филм што буди носталгија

  Некој филм што буди носталгија кај вас предложете... Кај мене на пример Chasing Amy и 40 days and 40 nights го можат тоа, и уште 1000 пати да ги гледам нема да ми здосадат :)
 6. brunejuridique1

  Бизнис план

  Некоја идеја за бизнис план, иновација, линк на нет од нешто така ако може како мала помош :)
 7. brunejuridique1

  Економски факултет Прилеп/Економски факултет Скопје

  Поради тоа што планирам да се запишам не некој од овие факултети, сакам да прашам каково е вашето мислење, кој факс е подобар, чија диплома е попризната, кој нуди поповолни услови за студирање, стипендии итн. П.С Ако има некој што студирал или студира, нека сподели некое искуство пр. што планира...
На врв Bottom