Резултати од барањето

 1. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Blagodaram. Da, drzavjanstvoto mi e podignato preku ambasada. Kako sto me drzi pametot mislam deka okolu 2ipol-3 meseci. Za EGN mi zavrsi posrednik i mi izleze za 1 den bez da odam vo Sofija ili druga opstina vo Bugarija.
 2. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Dobiv odgovor, i si go podignav i pasosot i licnata karta :) Javuvajte se posle 12 casot na mobilniot
 3. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дечки се сликав за ЛК и Пасош на 23 Септември во конзулатот во Битола, дали има некој некое инфо дали се стасани пасошите? Ми рекоа ќе ми се јават но сеуште се немат јавено. Секој ден им звонам порано кај 10 часот, и ми велат јави се после 12-1 часот. Им звонам покасно и ми спуштат или никој...
 4. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво Друштво, За сликање за пасош и лична карта преку Конзулат, што документи ви се потребни? Ја зедов адресата од обштината, имам документ за гражданство, што друго е потребно?
 5. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Ми побараа само 2 слики, го дадов пасошот и ми побараа адреса. После ме пратија само да уплатам 35 евра. Немаше потреба од изводи.
 6. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво друштво, што документи се потребни за подигање на указ и колку се плаќа. Постапката ми е преку конзулатот во Битола
 7. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво дечки, да ве информирам да не се јавувате за џабе во Конзултатите во Скопје и Битола, нема да работат до 15 Мај. Поздрав!
 8. Mr.HyPNoTiC

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Повеќе заработка би направиле ако нудите Guest Posts (статии на вашиот блог/webstrana). Сепак си сака сериозно посветено време. Ако направете добар блог што би објавувале 3-5 статии на недела, таргетирате одредена група на читатели, би можеле да продадете 10-50$ eден гостински пост. Бидејќи...
 9. Mr.HyPNoTiC

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Не сум во тек со тоа, но не е тешко да станеш дел. Но што кога ќе станеш дел од Адсенсе ако неможеш да донесеш посетители на сајтот. За добра заработувачка од Адсенсе треба да имаш барем 200-300 000 посети на месец.
 10. Mr.HyPNoTiC

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Јас работам преку интернет (фриленс) а работев и порано со Google ads. Од искуство што досега го имам стекнато како фриленсер, доста многу се заработува. Може да достигнеш плата поголема од било која средна европска плата (3-4 000 евра) со работа од по 4-5 часа на ден максимум. Се што е потребно...
 11. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Еве што ми вратија на mail. Здравејте, Вашето удостоверение е в ГК Битолја ште ни позв'ните след Великденските празници и ште получите дата за получаване. Поздрави, ГК Битолја т.е до Велигден не работат.
 12. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Zdravo decki, da ne znae dali raboti Konzulat vo Bitola, da moze da si podignam ukazot?
 13. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  @palekrstic UKAZZZZZ Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Битолја-Македонија. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат.
 14. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Каде може да ги проверам кој се броевите што се влезени во тој указ?
 15. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Februari mislam deka se iscisteni. Inaku mislam deka do sred Mart se stasani. Jas sum od 25 mart... Ovaa nedela nema ukaz po se izgleda :(:(
 16. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Неделно излегуват 1 до 2 укази максимум. Минатата недела беа во Вторник, оваа недела сеуште нема, можно е утре да излезат.
 17. Mr.HyPNoTiC

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Денес не работат, Национален ден на Бугарија :place:
На врв Bottom