Резултати од барањето

  1. *ANE*

    NOKIA 5800

    Корисник сум на Мобимак долги години и ми се јавија денеска да ми кажат дека имам право на бесплатни 14.000 денари разговор или бесплатен телефон нокиа 5800 и некои други телефони ги нудат со и без претплата. Мене конкретно ме интересира овој телефон, неговите карактеристики и секако некој што...
  2. *ANE*

    Work and travel USA

    Што мислите Наром травел или Зип травел како агенција е подобра во поглед на понудите за работа што ги давале во претходните години? Коузон од старт ги отфрлам затоа што бев оваа година преку нив и воопшто не сум задоволна, како и зашто долга приказна. Значи ме интересира кој од вас бил или знае...
На врв Bottom