Резултати од барањето

  1. K

    Правна помош и совети

    Благодарам
  2. K

    Правна помош и совети

    Здраво. Имам прашање и не знам кој има искуство со истото, и извинете ако го имате негде одговорено прашањето ама стварно барав и неможам да најдам. Прашањето е следно. На префрлување на имот ( стан ) како поклон на прво колено односно од татко на син спроведена е процедурата Во општина за...
На врв Bottom