Резултати од барањето

 1. H

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Дома имам две мали кученца сестрами ги нашла фрлени во кеса, едното од нив е болно има бронхитис, го однесовме на ветеринар прими 3-4 инекции ама ништо ... жлездите кај вратот му се подуени и неможе да дише убаво се мачи цело време, голта воздух исто така и грлото му е црвено неќе ништо да јаде...
 2. H

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Мислам дека е нешто помеѓу лабрадор и шарпланинец :)
 3. H

  Купирање уши / сечење опавче (општа дискусија)

  Доберманкава ти е ... ВРВ !!! :D
 4. H

  Борби со кучиња

  Погрешно си ме сватил не го пишав ова за да се докажувам пред некој кој сум и што сум, имам јас уште многу фурни леб да јадам за да станам до тоа што сакам, само изреволтиран сум од тоа како ги малтретираат кучињата, сум гледал на youtube некои борби, кучињата вриштат, пискаат летаат крвишта...
 5. H

  Борби со кучиња

  Мхм ќе искочи, да продолжам да тренирам ЈКД уште 4 години ќе видиме кој е поголемо мужиште, да беше мужиште немаше кучиња да пушта да се тепаат, ако толку сака борби ќе си се пријави на UFC турнир нека го исплескаат еднаш убаво и готово.
 6. H

  Борби со кучиња

  Да бев 3-4 години постар само ке свртев број на некои од овие соптсвеници што чуваат кучиња за борби, ќе се сретнам со него, го фаќам за врат и го носам на некое забегано место во некој подрум заедно со мене, да видиме што мужиште е ... само така можеш да се разбереш со такви говеда говедосани...
 7. H

  Доберман

  Може да ми посочите човек кој врши купирање на уши и опаш, планирам да земам доберман, па да бидам спремен уште од сеа :)
 8. H

  Купирање уши / сечење опавче (општа дискусија)

  Зависи кај која раса, доберман не е доберман со некупирани уши и опаш.:)
 9. H

  Закон за поводник и заштитна маска

  Е тоа да неможе да знаеш кога ќе изреагира агресивно али секаде низ Скопје има улични кучиња, што ќе се случи ако неколку кучиња го нападнат моето, како ќе се брани тоа, јас дур му ја извадам маската... и јас неможам да го одбранам од 4-5 кучиња, не се шетам надвор со некакво оружје.
 10. H

  Закон за поводник и заштитна маска

  Според мене маски треба да се ставаат на кучиња кои се само агресивни, а не на сите, за помалите раси како пекинезерот немам видено маски.
 11. H

  Која раса на кучиња ви е омилена?

  Доберман
 12. H

  Дали сте биле каснати од куче?

  Не
На врв Bottom