Резултати од барањето

  1. S

    Каде развивате филм во Скопје? Од каде можам да си купам филм во поголеми количини?

    Здраво, еднаш развивав филм во фото студио Јасмина во Лептокарија но не ми се бендисува, дали знаете друго место што развива филмови и врши продажба на филмови? Или пак можеби има некој што сака да си ги продаде неискористените филмови? :LOL:
На врв Bottom