Резултати од барањето

 1. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Може молба за плаштане на указ
 2. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Положително от 10.07.2020 Интервју 10.12.2018
 3. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кога положително
 4. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кога интервју
 5. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кога интервју
 6. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво Може ли да се вземе указ по консулски пат а след това да се оди в Софија за ЕГН и лична карта Благодарим
На врв Bottom