Резултати од барањето

 1. negisakamonnet

  Дали некој носи одело цело време како Барни Стинсон?

  Речиси сите го знаеме Барни Стинсон,the suit up guy. Дали вие или некој што познавате носи одела цело време кога е надвор од дома?
 2. negisakamonnet

  Counter-Strike турнир вреден 7000 евра!

  http://mightyit.mk/2012/03/counter-strike-event-counter-strike-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD/
 3. negisakamonnet

  Споредба на македонски интернет провајдери

  Значи имам Оннет сега и многу ме нервира,дури сум и бесен поради фактот што неможам да имам стабилна конекција. Кога ке им се јавам во централа,ај што чекам пола час некој да се јави туку и се некопмактибилни да ги решат проблемите.Изговор им е секогаш еден ист,дека е или до мојот компјутер или...
На врв Bottom