Резултати од барањето

  1. Tehnika.mk

    Tehnika.mk - нов огласник за технологија

    Ова беше една идеја на двајца другари која се претвори во некаков производ после 4 месеци работа и многу непреспиени ноќи. Мотивот беше да направиме квалитетно ќоше за луѓе што сакаат да огласуваат техника и електронски уреди на едно место. Фокусот ни е насочен кон чист, функционален и брз...
На врв Bottom