Резултати од барањето

 1. equinoX

  Работа во Авганистан

  Бројот е 071 236 723. Моментално сум нешто зафатен, па не истражувам повеќе. Ако се информирате повеќе, пишете. За тоа кај се најдува агенцијата појма немам. Не најдов никакво инфо на интернет. Но ако бараат CV на англиски, мора да не е од овде. Види, јависе....поздрав
 2. equinoX

  Секс во темница или секс на светло?

  sred bel den :)
 3. equinoX

  Работа во Авганистан

  Здраво на сите. Ова е мојата прва тема на кајгана. Пред некој ден на оглас најдов број, контакт за работа во Авганистан. Имам еден пријател кој работи таму, како шеф на кујна. Ама се немам видено со него веќе 7месеци. Добро е платен па сакав повеќе да се информирам за таа работа, па се јавив на...
На врв Bottom