Резултати од барањето

 1. zoraxe

  Распоред за реновирање на стан

  Поздрав до сите, Ако можете да ми дадете совет по кој редослед би требало да оди реновирање на еден стан. За да нема забуни, давам преглед што се би сакал да реновирам: - замена на стари дрвени прозори со PVC - купатило (замена на плочки, промена на местоположба на бојлер и батерија за туш) -...
 2. zoraxe

  Доказ за работно искуство

  Да не знае некој случајно како се докажува работното искуство? На пример во оглас се бара 2 или 3 години работно искуство и треба да се достави доказ за тоа... Еден другар мисли дека иде нешто преку агенција за вработување ама не е сигурен. еве еден пример на кој налетав... ЕЛЕМ бара дипл...
 3. zoraxe

  Колкави плати земаат вработените во Џонсон Контролс, Џонсон Мети, ВанХол, Текно Хозе, Кемет и сл.

  Чисто онака информативно. Ако знаете нешто за новите столбови на македонската економија споделете па да видиме како стоиме на ова поле :) Значи фирмите се успешни на меѓународен план, не мора посебно да ги елаборираме. Она што ме потикна да ја отворам темава е да видиме дали и на ова поле овие...
 4. zoraxe

  Вработување во приватни фирми по партиска линија

  Уште на почеток да прецизирам дека не мислам на маалски дуќанчиња и слични, кои мислат дека се фирми ... Барам звучни имиња, каде партиската припадност или ургенција и те како може да заврши работа. Јас имам слушното за некои, но заради дискусијата ќе ги кажам попосле :D И нормално, не ги...
На врв Bottom