Резултати од барањето

  1. Exvareon

    Борд Гејмови (Board Games) во Македонија?

    Колку од вас играат Борд Гејмови? Колку што знам, единствена продавница во Македонија за такви работи е GoblinGames, и плус кафичот CafeSamo. Кога доага до нарачување такви игри онлајн, цените за пратка се по големи од цената на играта (пр.Cards Against Humanity е $25, а shipping е 31$). За...
  2. Exvareon

    Мислење за онлајн работа од дома?

    Дали некој има некое искуство со онлајн работа од дома, со страници како што се "rev.com" и "https://gotranscript.com/" и слични? Повекето вакви страници со "Surveys" се лажни, а повекето од тие што остануваат не се пристапни во Македонија. Дали некој успеа да најде нешто ефективно?
На врв Bottom