Резултати од барањето

  1. equinoX

    Работа во Авганистан

    Здраво на сите. Ова е мојата прва тема на кајгана. Пред некој ден на оглас најдов број, контакт за работа во Авганистан. Имам еден пријател кој работи таму, како шеф на кујна. Ама се немам видено со него веќе 7месеци. Добро е платен па сакав повеќе да се информирам за таа работа, па се јавив на...
На врв Bottom