Резултати од барањето

 1. N

  Виножито на изборите во Македонскиот дел на Грциjа

  Верно ли е ова бре? DRAMA 0.06 % 35 KAVALA 0.04 % 32 A THESSALONIKI 0.05 % 126 B THESSALONIKI 0.05 % 87 SERRES 0.08 % 93 HALKIDIKI 0.08 % 48 KILKIS 0.20 % 123 PELLA 0.44 % 375 IMATHIA 0.17 % 131 PIERIA 0.04 % 31 FLORINA 3.69 % 1195 KOZANI 0.18 % 160 KASTORIA 0.47 % 143 GREVENA...
 2. N

  Како ви допаѓа Мjузик Аjдол и коj ќе победи?

  Jас сум од Бугариjа, но за прв пат го гледам шоуво. Мислев дека ќе биде голема боза, но сум приjатно изненадан. А вие што чините? Поздрав! П.П. Без политички ставови, ве молам!
 3. N

  Бугарско школо во Солунско

  Монаси предоставиха помештение за б'лгарско училиште в Г'рција 17 септември 2008 | 20:23 | Агенција "Фокус" Солун. Срештнахме много трудности в с'здаването на б'лгарското училиште, но вече всичко е преживјано, всичко остава зад нас. Това каза в интервју за Агенција “Фокус” Стефанија...
 4. N

  Бугарски колеж во Албаниjа?

  Б'лгарски колеж ште се строи в Тирана, Албанија04 септември 2008 | 17:12 | Агенција "Фокус" Шумен. По инициатива на Дилјан Дамјановски, председател на Обштинскија с'вет в Мездра, в Тирана, Албанија, ште се строи б'лгарски колеж, предаде кореспондент'т на радио „Фокус”-Варна. Управителнијат с'вет на...
На врв Bottom