Резултати од барањето

  1. B

    Nikon D3400 со 18-55 и 70-300 објективи

    Се што гледате на сликите од апарат, објективи, ташна, сталак, филтри, адаптер за м42 објектив, полнач,гумена заштита, lens hood,wireless shutter,капачиња за тело и објектив, резервни капачиња... Се е зачувано тип топ, без прашинка во нив. Околу 9300 сликања има направено. 26000 денари се...
На врв Bottom