Резултати од барањето

  1. G

    Работа за студенти во Австрија ?

    Здраво, сакам да прашам како оди процесот и кои документи се потребни за работа на студенти преку лето во Австрија, каков вид виза е потребен документација од факултет итн.
  2. G

    Просекот на факс и добивањето работа

    Здраво, сакам да прашам колку зависи добивањето на работа од просекот со кој си го завршил факултетот ? Односно во колкав обѕир го земаат просекот работодавците (и во земјава и во странство). Моментално сум студент и незнам дали вреди да бркам просек. Фала за одговорите.
На врв Bottom