Резултати од барањето

  1. D

    "Lepa dobrodoslica" za makedonski turisti vo Srbija

    Слyчкава се деси пред неколку саати на Калемегдан во Белград. Беше нападнато девојче од Македонија од обезбедувањето на калемегдан. Не ја нападнаа физички али и пријдоа и ја вреѓаа и се закануваа. Девојчето нека беше некои 16-17 години, а тие возрасни мажи од по 50тина години. Имено, девојчето...
На врв Bottom