Резултати од барањето

 1. S

  Минхен-работа,живот,авантура...

  Ме интересира животот во минхен дали има некој што живее таму и сака да сподели искуства?
 2. S

  Животот на Македонците во Париз

  Сакам да добијам информации каков е животот на македонците во Париз? Како македонците кои отишле без никаква помош (од роднини во париз така натаму) се снашле со животот, работата, местото на живеење во париз, дипломите од школување ми требаат информации. Благорадам
 3. S

  Diplomite od sredno uciliste vo skopje dali vazat vo stranstvo

  Sakam da znam dali diplomata od SMUGS "D-r Pance Karagjozov" dali vazi vo francija ili bilo koja zemja i dali postoi nacin na preveduvanje diploma od makedonski jazik na stranski ili slicno? blagodaram odnapred
На врв Bottom