Резултати од барањето

 1. R

  Историја на фотографија

  Ми треба историја на фотографија во Македонија па и во светот. Сите информации кои ги знаете и ќе ги споделите се добредојдени. Немој да бидете егоисти и скржавци и да го користите вашето знаење (ако го имате) само за себични цели.
 2. R

  Авторски права?

  Ме интересира колку си ги вреднувате авторските права? А да, и колку плативте за вашето фотографско образование и каде го здобивте? Благодарам на одговорите.
 3. R

  Се продава Canon 1000D

  Продавам фотоапарат Canon 1000D во супер состојба, помалку од 10.000 фотографии се сликани, комплет со стандарден објектив, торбица и 16gb картица. 300 евра фиксна цена.
 4. R

  Неврзани Муабети - Скопје

  Бонус епизода: Пушење И најновото: Кучиња
 5. R

  Неврзани Муабети (Видео Блог Комедија)

  За почеток немонтирано, може и досадно, ама ме мрзи сценарија да правам и да монтирам, вака полесно ми е. Почнуваш од идеја и ја знаеш идејата, а се останато е импровизација. Да го зборам сега ова истово поинаку ќе го кажам. Ќе пробувам да бидам смешен но и да има некаква поента. Неврзани...
 6. R

  Скечеви

  За почеток легендарните К-15 со скечот Приштина има голем проблем!
 7. R

  Библиски цитати

  „Се огорчи Бог во срцето свое и рече: Ќе ги истребам срцата зли, и човекот, и животното, и ѕверовите и птиците небески, оти се кајам што ги создадов!“ Прва Книга Мојсеева Од Стариот Завет. Повеќе го сакам, за разлика од Новиот Завет кој е малку перење мозок, во стилот „Сврти го другиот образ“...
 8. R

  Системи, системи

  The major difference between a thing that might go wrong and a thing that cannot possibly go wrong is that when a thing that cannot possibly go wrong goes wrong it usually turns out to be impossible to get at or repair. Douglas Adams Да поченеме со денешниот, Капитализам. Проблемот со...
 9. R

  Земја во Охрид за 1 евро

  Продадено атрактивно земјиште на охридското крајбрежје од страна на власта за неверојатни 1 евро квадрат. И после БЦ бил крив што продаваше земја во центар на Скопје за 15 евра по квадрат. Муабетов: Слушај што зборам не глеј што правам. Влада на РМ. Остваруваме (распродажба на Македондска...
На врв Bottom