Резултати од барањето

  1. B

    Инвестирање во мини хидроцентрала

    За пример можам да ги спомнам централите на Брајчинска река. Мислам дека сега се 3 (знам дека имаше две изградени сигурно). Едната е на 2-3 километри од Брајчино, другата е на околу 10 километри од селото. Кои би биле трошоците. Бидејќи не сум многу запознаен со цифри, ќе набројам фактори кои...
На врв Bottom