Резултати од барањето

  1. RED PASSION

    Од каде стравот од височини?

    Како инспирација да ја отворам темава ми беше еден филм од Хичкок. Се работи за еден човек кој ќе успее да се спаси т.е. да не падне од покривот на една зграда (причините како и зошто се нашол таму ќе ги изоставиме). Поентата е дека од тогаш натаму чувствува страв од височини, се додека повторно...
На врв Bottom