Резултати од барањето

 1. Viksa.LAL

  Вадење пари на пос терминал во странстсво?

  Дали може со виза картичка да извадам пари во странство во филијала на друга банка? знам дека на банкомат може ама имам лимит за на банкомат а за пос терминал нема....
 2. Viksa.LAL

  Водици 2018 едишн

  кој се хитовите за годинива , кој се го фати крстот , ?
 3. Viksa.LAL

  Причина за загадување на воздухот

  #деннавоздухот #факадријанакеш
На врв Bottom