Резултати од барањето

 1. L

  Лондон - работа, живот, авантура

  Здраво , сакам да прашам дали некој познава посредник за наоѓање работа и сместување во англија , имам бугарски пасош , читав дека некој средувал за работа во магацини на амазон , доколку знае нека пише, фала !
 2. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Го изменив сега е точно, Бев на интервју карајот на септември 2017, положително од 25 октомври 2018 !
 3. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Указ број 130 , вчера видов дека ми е потпишан указот! Интервју септември 2017 положително од 25 октомври 2018 (Без дополнителна) Документи изводи од прадедо и потврда од Лазар! Со среќа на сите !
 4. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  денес има потписи на луѓе на положително од септември, ноември и декември , само октомври нема никој да се пофали !
 5. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  нема ред , јас чекам од октомври, има што чекаат и подолго
 6. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  не се пали за џабе, можи дечкото е од србија а таму и за братучед викаат брат, можи се збунил , не треба галамење за џабе ако можиш одговори ако не биди здрав и жив !
 7. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  со среќа да ти е ! кажи од кој месец беше на положително ?
 8. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Дали некој знае дали имаше потпишани укази на членови кој чекаат од септември или октомври ?
 9. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  јас сум со број 81xx/2016 и сум на проверка веќе 10 месец, број 231/2016 е сигурно повеќе од година
 10. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво , дали знае некој посредник за бугарски пасош од Крива паланка и ако може да ми даде негов мобилен број во порака или во одговор ?
 11. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  9 месеци на положително :yid::yid::yid:
 12. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Како има толку подпишани укази , а ниту еден член не се пофали на форумов ?
 13. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  На толку многу подпишани укази , и да не обфати ниту еден член на форумов сигурно е не навремено ажурирање на податоците на веб страната
 14. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Минатата недела немаше ниту еден указ, таа пред неа имаше само еден ! :yid:
 15. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Нека не се глупира таа кучката јотова оти од толку луѓе една клетва ќе ја фати сигурно :gjavol::anco:
 16. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  И за германска виза сега се чека 1 година , дај кажете некој начин некоја агенција за посредување на виза за европска држава да заминиме од оваја вукојебина ?
 17. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Јас знам шо зедоја за помалце од 8 месеци , ама ради такви и слични глупости сега чекаме потпис на указ 1 година, џабе е се сега кога не дава потпис на указ! таму нема забрзување за никој ! Еве јас чекам 3 и пол години без дополнително без ништо !
 18. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Како сакате сметајте и со какви документи да сте од македонија бугарски пасош побрзо од 3 и пол години не се зема !
 19. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Никој не може да му ја разбере логикава на бугарите , му се трупаат апликации, а тие се помалку работат, и гарантирано во иднина ќе се намали интересот за вадење бугарски ако вака продолжат ! која му е стратегијата никој не ги знае! :yid::yid::yid:
 20. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Од 27 март наваму имаше потпишани неколку укази ! значи и да имало проверка сепак нешто потпишувале 20 тина членови на форумов беа обфатени, значи нормално е да очекуваме да се продолжи !
На врв Bottom