Резултати од барањето

  1. Highlight

    Автокамп "АС"

    Ве молам, доколку некој има слики од Автокампот АС нека постира на форумов. Во овој камп го поминав детството. Фамилијарно идевме уште од мојата прва година. Но веќе 15 години немам отидено таму, а постојано идам во Охрид, но никогаш не ме однесол патот натака, па би сакал да видам некоја понова...
На врв Bottom