Резултати од барањето

  1. M

    Дресура

    Здраво. Чувам кокер шпаниел, женка стара 8 месеци. По природа е многу тврдоглава, значи не слуша команди иако знае што бараш од неа во моментот. Шетањето на поводник е секогаш со влечење, а кога е пуштена од поводник не реагира на команди зошто сака да ја бркаш и да си игра :cautious: Од нови...
  2. M

    Храна за кучиња

    Здраво. Јас чувам кокерче, старо е 5 месеци. Првите два месеци и давав Royal Canin и Cafortan таблетки, крзното и беше како свила и немаше буквално никаков мирис! Иако тука прочитав многу негативни рецензии за Royal Kanin, моето куче одлично ја прифати и бев презадоволна од резултатите што ги...
На врв Bottom