Резултати од барањето

  1. Tinka90

    Ханиоти

    Па јас всушност не прашувам за мене немам деца јас лично сум била на тие места освен на Неа Потидеа ама немам обрнато внимание мене ми беше ок е сега прашувам за луѓе кои се мислат помеѓу тие опции биле две години по ред во Неи Пори и сега сакаат да сменат. Од тие знам за Калитеа дека има дел...
  2. Tinka90

    Ханиоти

    Каква е плажата во ханиоти односно длабочината на морето? За мали деца каде е подобра плажата во ханиоти, пефкохори, полихроно или неа потидеа?
На врв Bottom