Резултати од барањето

  1. R

    Живот во родна земја или странство?

    Здраво луѓе, што повеќе би избрале, живот во странство со ОДЛИЧНА заработувачка НО одделен од својте пријатели, семејството. ИЛИ живот во Македонија со ДОБРА заработувачка од 35 илјади денари?
На врв Bottom