Резултати од барањето

 1. Biljbilj08

  "Сведоштва 2001" од Панде Петровски

  Здраво, ја барам книгата "Сведоштва 2001" од Панде Петровски, ако некој знае каде можам да ја најдам таа книга, или па некој да ја продава ако ја има?
 2. Biljbilj08

  Префрлање во друго средно училиште?

  Некој да не знае кога мозам да се префрлам во друго средно... дали по зимање на сведетелството или мозе и кога се уписите за во средно?
 3. Biljbilj08

  Префрлање во друго средно училиште...

  Здраво. Учам во гимназијата Панче Арсовски и сум 1ва година... уште малце е крајот од првото тромесечје од второ полугодие, сакам да знам дали можам да се префрлам сега во друго средно училиште? Ве молам напишете а потоа избришете ја темава
 4. Biljbilj08

  Пиротехника

  Што мислите за пукањето огномети петарди општо за Пиротехниката дали ви е Интересна?
 5. Biljbilj08

  Како да накачам некое кило и да се извишам?

  Ми треба помош како би можел да накачам некое кило дека кога ке се видам во огледало сум како сучка така тенок не ми е по задоволство имам 58,9кг и исто така сум низок 163,4 цм како да се извишам некој Совет?
На врв Bottom