Резултати од барањето

  1. Z

    Нарачка на моб. телефон од странство (Канада,САД)

    Здраво, Сакам да се информирам како иде нарачката на нов мобилен телефон од САД или Канада онлајн или испраќање на нов мобилен телефон преку пошта(или пак DHL или Fedex) од страна на некој што е таму? Планирам да нарачам преку мои блиски пријатели мобилен телефон (најверојатно Samsung Galaxy S3...
На врв Bottom