Резултати од барањето

 1. Saul Goodman

  Тука коментираме книги

  Пред две години за поклон ја добив книгата ,,The Silmarillion" од J.R.R. Tolkien. Претпоставувам дека голем дел веќе ги имаат прочитано ,,Lord of the Rings" книгите или барем знаат што се случува од филмовите на Peter Jackson. ,,The Silmarillion" е за првата доба на светот каде боговите сеуште...
 2. Saul Goodman

  Cry of Fear

  Има моменти каде многу нервира ама вреди да ја изиграш барем еднаш.
 3. Saul Goodman

  Cry of Fear

  Па добар дел од игрите што се Free To Play на Steam не се баш добри. Јас што ги имам играно.
 4. Saul Goodman

  Cry of Fear

  Пред неколку недели ја свртев за првпат Cry of Fear. Хорор игра направена од Team Psykskallar, главен на тимот е Andreas Rönnberg. Играта е на Steam и е бесплатна, но тоа не значи дека не е страшна. Andreas направил мод на Half Life кога бил тинејџер наречен Afraid Of Monsters, иако модот не е...
 5. Saul Goodman

  Помош! - ми треба одредено дело/проект...

  Правам колекција на сите негови книги кои што ги издал но ми фали неговата прва книга. Дали сеуште се продава некаде и каде точно? Фала :)
 6. Saul Goodman

  Seriespotting

  Breaking Bad: S1-S5 10/10++. Game of Thrones: S1 7/10 S2-S7 10/10+ The Walking Dead: S1 10/10 S2 7/10 S3-S6 9/10 S7 8/10 S8 7/10 Better Call Saul: S1-S3 9/10 Stranger Things: S1-S2 10/10+ Narcos: S1-S2 10/10 S3 8/10 Rick and Morty: S1-S2 9/10 S3 7/10 Ајде и во 2018 да се почне netflix 'n'...
 7. Saul Goodman

  Сакам да знам!

  Ќе видам тука прво. Фала. <3 Ако ти треба адвокат, знаеш каде.
 8. Saul Goodman

  Сакам да знам!

  Имам неколку слики спремни и направени со фотошоп но каде да се испечатат? (A4 формат сакам да се).
На врв Bottom