Резултати од барањето

  1. Maryah.C

    Пласибо на 8.9.2010 во Скопје - ОТКАЖАНО

    Неофицијално! Освен претстојниот „Скопје гори“, неофицијално дознаваме дека се подготвува уште еден фестивал, што би требало да се одржи на 8 септември во Скопје. Водечко име на овој настан би била групата „Пласибо“, со која деталите наводно се веќе договорени, но се чека вистинско време за...
  2. Maryah.C

    Колку време поминувате пред компјутер

    Pa so znam ovaa tema prva mi tekna ...zaso mene ocite me bolat od monitorot....pa jas pominuvam najmalku 5 casa ..pa do 10 nekogas ...Vie?
На врв Bottom