Резултати од барањето

  1. A

    Проблем со Flash плеерот

    Здраво Не знам дали другите го имаат овој проблем , но во последно време , имам голем проблем со flash плеерот што е враден во веб пребарувачот. Често пати после долго трепкање на сликата при уклучување на некоја flash веб апликација целиот компјутер закочува и мора да се рестартира. Дали некој...
  2. A

    Проблем со ОС

    На еден постар компјутер имам проблем при подигање на оперативниот систем (winxp) Секогаш кога ќе почне loading на ОС компјутерот се ресетира самиот Дали некој би можел да ми каже што е проблемот и како да се поправи ?
На врв Bottom