Резултати од барањето

 1. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ја збудаливте Пале со секакви прашања и шо требало и шо не. Имајте малку осет, ако не беше таа ќе немаше кој да прави списоци, да објаснува на секој поединечно по стопати, прочитајте малку наназад ќе видите
 2. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Нејзиното прашање беше дали секаде е исто по државите како овој случај со random бројче од Австрија во споредба со Македонија, убаво прашала
 3. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ти пишува наназад ако отвориш или најгоре на форумот имаш се убаво објаснето, ама еве ќе ти кажам за потпис од вицето во овој момент се чека околу 12 месеци. И јас сум ист месец на интервју и ист месец на положително, ќе си чекаме здравје уште една година.
 4. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  075586335 Пробајте ако воопшто е достапен
 5. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Муабетот ми беше дали е ок човекот за посредување или е преварант
 6. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ќе ве замолам кој има информација за некок си посредник Блажеј Полански што посредува за бугарски пасош?
 7. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  И јас чекав 5 месеци на истиот статус, така да изгледа финалната од 2-3 месеци ќе биде 5-6 месеци, ќе ти се смени за брзо
 8. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Од денес на положително. Точно 5 месеци цели од Финална
 9. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Исто е и кај мене на 22.01 почнува 6 месец во финална
 10. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не е многу.,многу е тешко веројатно дека е толку ефтино и безболно. Нешто не е во ред ако е така
 11. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  2 години без еден месец досега
 12. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Сите документи беа оригинал. Преку прадедо роден 1910 и потврда од Колев поднесов. Происходот излезе многу брзо, 13 месеци траеше статусот образувана преписка и од 22 август сум на финална. Уште една недела ке влезам во 6 месец финална.
 13. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас сум од август месец уште на финална
 14. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  И кај мене нема, секој ден проверувам и се чудам шо се пролонгира и ова олку...
 15. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Do koga trae pauzata vo Sofija znae nekoj?
 16. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Другар мој на 08.05.2019 беше на интервју и сеуште е на обравузана преписка.... Што е проблемот
 17. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  А ние од август влегуваме во 5 ти месец на финална....
 18. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  30.05.2018 Интервју Битола. 03.08.2018 Задолжителна. 22.08.2019 Финална.
 19. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Да имав јас врски, ќе работев по струка тоа што сум дипломирал, немаше да се замарам со бугарски пасош бе пријателе.
 20. Smooth21

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Интервју 30.05.2018 во Битола во конзулат. Задолжителна преписка од 03.08.2018, Финална од 22.08.2019 и еве веќе 4 месец финална.
На врв Bottom