Резултати од барањето

  1. Milla*

    Конкурс за краток филм

    Конкурс за краток филм - Пријавете се!!! „Архи арт”, асоцијација за уметност, култура и заштита на културното наследство и Националната телевизија Алфа ТВ од Скопје распишуваат: К О Н К У Р С за краток филм - тема: „Мојот живот во Македонија – Македонија во мојот живот”; - жанр...
  2. Milla*

    Проблем со влакнетост

    Имам проблем...многу брзо ми растат влакна на нозете и рацете, а исто така имам многу ама не толку забележителни влакна по целото тело...тоа би дошло како некое хромонално пореметување...дали знаете некој лек, апчиња за намалување на влакната или нешто слично????
На врв Bottom