Резултати од барањето

 1. --**ЕмА**--

  Фотографии од дивиот свет

 2. --**ЕмА**--

  Зимски пејсажи ( ваши дела )

  Многу ги сакам зимските слики , снегот, белите дрвја, многу се убави глетките па ајде да видам какви слики имате направено во зима :) еве нешто мое, претежно сликано во Маврово...па ајде давајте и мислења...
 3. --**ЕмА**--

  За кое парче облека трошите најмногу пари?

  Паа доволен е насловот, ајде кажете , за што најмногу фрлате пари ? јас за патики :) ууу најмногу сакам патики , да ми дадат пари и сама да идам на шопинг ( без некој од моите ) само патики ке донесам дома , затоа и секогаш идам со придружба :)
 4. --**ЕмА**--

  Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

  Паа... мислам насловот кажува се :) па ајде кажете , што кога 24 часа би биле невидливи :) ја би плашела луѓе :vozbud: и би му влегла дома на тој што го сакам :pos2:
На врв Bottom