Резултати од барањето

  1. Радичевски

    Перачи за кола под притисок ака Вап

    Во план сум да си земам перач под притисок и ме интерсират искуства со апаратите и кој тип/притисок би ми бил доволен за моите потреби инаку најчесто би ја користел 1>2 пати неделно за перење автомобил и земјоделска механизација трактор,плугови,брани итн. Моментално размислувам за karcher k3...
  2. Радичевски

    Пречекорени денови во ЕУ

    Значи вака еден другар ми најде работа на црно во германија и во мај тргнав и бев едно 80 дена и се вратив назад во Македонија и седев еден месец и добив повик за назад нормално на црно и пошто имав уште 10 дена поминав без никаков проблем. Е сега планирам накај 20 декември да си одам кога е...
На врв Bottom