Резултати од барањето

  1. N

    Bdat Dzutim a.k.a Timbe (Bad Copy) @ Club Castro - 12.02.2010

    Значи вака... на 12ти Февруари Петок во Клубот Кастро доаѓа Тимбе - член на групата Бед Копи од Белград. Колку што се имате запознаено Тимбе на крајот на 2009та година го извади неговиот албум Празник за Уши кој ќе го промовира баш во Кастро... На албумот се појавуваат гости како Виклер Скај,Ајс...
На врв Bottom