Резултати од барањето

  1. D

    Колоидна сребрена вода

    Незнам колку знаете за оваа чудотворна вода "Колоидна Сребрена Вода"? Чепкајки по гугле ја најдив http://www.imunifarm.com Фирмата е од Струмица а производот го имаат речиси во сите аптеки во македонија Водата е чудо, речиси и нема болест што не ја лекува. Прогуглав по интернетот и најдив...
На врв Bottom