Резултати од барањето

  1. A

    Посета на Венеција

    Здраво. Ве молам да ми кажете искуства за Венеција .Планирам да ја посетам, па ме интерсира повеќе околу јавниот превоз (сместена ќе бидам во Местре).Како се движат цените на храна во Местре и Венеција? Колку чини бродот до другите островчиња, на пример до Мурино? Што е според вас must-see во...
На врв Bottom