Резултати од барањето

 1. Итар Пејо

  Стоногалки

  Грди суштества од хорор филм што тешко се убиваат а се многу морничави. Сега смачкав една и пред некој ден жената се извадила од памет. Мене лично и нешто не ми пречат иако се прилично страшни, ама имам две деца дома мали и ми е страв за нив затоа што и од комшии ми се пожалија дека ги имаат и...
 2. Итар Пејо

  Глупи реклами

  Не знаев каде и дали има нешто околу ова и ако не е за овде админи проштевајте:D Вака ме интересира оние глупине реклами Почитувај го сообраќајот почитувај го животот Колку се исправни и дали воопшто се правилно смислени? Зошто се емитуваат во било кое време а кога почнуваат син ми (нема ни 3...
 3. Итар Пејо

  Работа во Канада

  Не знам колку е на место ама нејсе. Слушнав на радио и пишав меил еве што ми стигна. Доколку некои се пронајдат на оваа листа нека си ја пробаат среќата. Есклузивна понуда за работа во Канада во доменот на градежништвото (ниска градба) со можност за потполна имиграција CANMAK Roofing &...
 4. Итар Пејо

  Олимпијада

  Се наоѓа после Ставрос и по гугл ми се гледа арно за со дечишта:D Од муабети што сум слушал било ок. Дали има некој што бил, да сподели импресии, мани, предности, негово мислење како и евентуален контакт од некој што издава апартмани;)
 5. Итар Пејо

  Реиши печурки

  Пробал некој, знае нешто, има искуство??? Пишува дека помага за се и сешто бла бла бла...ама со оглед дека секој ден има нови и нови "100% природни" капсули, екстракти и разно разни тракаташки кои чуда прават некако скептицизмот преовладува. Па повелете....
 6. Итар Пејо

  Прдење на работа/училиште/факултет

  Дали прдите или пувате ? На работа, канцеларија, дома, јавност?Што правите кога ќе ви дојде а условите се огарничени за ваше делување???:)
На врв Bottom