Резултати од барањето

  1. Atheisthische

    Најлесни изборни предмети на економски

    За студентите од Економскиот факултет, да го споделат своето искуство од изборните предмети со другите колеги. Да си помогнеме да пројдеме полесно :) Еве од мене, за доста лесен изборен би го издвоил Трговско право. Се учи од презентации претежно, и на испит/колоквиум има само еден точен одговор...
  2. Atheisthische

    Помагајте! Heelp!

    Здраво! Ваљда го погодив форумот за поставување на темава... А темата! Епааа.. имам идеа/сценарио за снимање на документарен филм, кој што наскоро треба да отпочне со снимање. Се работи за аматерски потег па затоа и целиот филм ќе биде снимен низ 4-5 сцени каде што камерата ке биде поставена...
На врв Bottom