Резултати од барањето

  1. Polnoletniot

    Најисплатливи работи за кои не ти е потребен факултет

    Од која работа во Македонија може да се заработи најмногу пари без да имаме завршено факултет.Немам можност да завршам факултет па сакам да најдам некоја добра работа било што и да е само да биде легална.Доколку некој има некоја идеа за работа или негова фирма бизнис,по можност во Пелагонискиот...
На врв Bottom