Резултати од барањето

  1. Z

    Трилема околу мемориски картички

    Panasonic за fz28 бара брзина од 10 мб/с или повеќе за видеото.За сликите нема посебно барање.
  2. Z

    Трилема околу мемориски картички

    Имам трилема околу купување на мемориска карта.Се работи за следниве: Verbatim sdhc 4gb class 6,Panasonic sdhc 4gb claas 4,Kingston sdhc 4gb class4 Цените се 600,800,630 ден.Само Verbatim е class 6. Ако некој има некое искуство со овие карти нека пиши. Апаратот е Panasonic FZ 28. Чао
На врв Bottom