Резултати од барањето

  1. O

    Електролиза на влакна

    Би сакала да ги споделиме искуствата за справување со несаканите влакна. Електролизата е единствен признат траен метод за справување со влакната, јас направив прв пат пред еден месец, постапката е болна, но се издржува.
  2. O

    Штрајк во образованието

    Ја отворам темава затоа што не најдов слична. Ме интересира вашето мислење за штрајкот на СОНК. На медиумите штрајкот е пропаднат, но на терен ситуацијата е малку поинаква...
На врв Bottom